Willemsparkweg 163
1071 GZ Amsterdam
Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers

Lunch

Of u nu een eenvoudig broodje wilt of juist uitgebreid ’s middags wilt tafelen: onze kaart biedt alles van vers gebakken ambachtelijke broodjes tot taartjes met rivierkreeft. Hier kunt u onze lunch kaart bekijken.

Taartje met rivierkreeft

Dit overheerlijke taartje bevat gemengde slasoorten, rivierkreeftstaartjes, gerookte zalm, met een dressing van wasabi, afgedekt door een gebakken kwarteleitje en gegarneerd met zalm kaviaar.

Twaalfuurtje “Croquette”

Neem een kommetje soep naar keuze - of een groene salade - vergezeld van een combinatie van twee broodjes. Een sneetje oerbrood met huisgemaakte eiersalade en een sneetje oerbrood met keuze uit één van onze croquetten. 

Mini-burgers

Voor de lekkere trek deze twee schattige mini-hamburgers: één ‘Italiano’ en één ‘Royaal’ met truffelmayonaise, een gebakken kwarteleitje en een kleine portie frietjes .

Holtkamp croquetten

De kalfs-, kaas- en garnalencroquetten komen bij de Amsterdamse banketbakkerij Holtkamp vandaan: een begrip in Amsterdam en omgeving.

Biologisch brood

Ons biologische brood wordt gebakken met de ‘slow-baking’ methode, met ambachtelijk brood als resultaat, compleet met heerlijk krokante korst.