Willemsparkweg 163
1071 GZ Amsterdam
Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers

Brasserie de Joffers in Amsterdam Zuid

Lieve trouwe Joffer bezoekers, 

Aanstaande donderdag 4 september zijn wij vanaf vijf uur 's middags gesloten vanwege een besloten feest. Als je had afgesproken om bij ons te komen eten of een borrel te komen doen, moet ik u vragen naar een andere leuke brasserie te gaan. 

Onze excuses hiervoor en we hopen u natuurlijk op elke andere dag gewoon weer te kunnen verwelkomen!

Vriendelijke groetjes van het Joffer team

Tegenwoordig heeft de Joffers een seizoens gebonden avondkaart met daarnaast een aantal wisselende specialiteiten.

Over de Joffers

Op steenworp afstand van het Vondelpark, meerdere belangrijke musea, het Concertgebouw en veilinghuis Christie’s zit op de hoek van de Cornelis Schuytstraat en de Willemsparkweg: Brasserie De Joffers.

Bij ons kunt u elk moment van de dag terecht voor een ontbijtje, lunch, afternoon tea, borrel of diner. Nestelt u zich in een van de comfortabele stoelen binnen, of geniet van het zicht op mooi Amsterdam-Zuid vanaf het zonovergoten terras buiten. Meer over de Joffers. 

Na zomer bij de Joffers

De zomer is helaas bijna voorbij, maar vier de laatste mooie dagen gewoon nog bij de Joffers! Kom genieten van ons nieuwe borrel plateau en zomerse drankjes! Zo hebben wij nu de bekende Aperol Spitz, Limonsecco en HUGO het frisse drankje uit Zuid-Tirol.

Het borrel plateau bestaat uit calamaris met citroen aioli, gamba's in filodeeg, thor bitterballen, olijven en truffelkaas.