Willemsparkweg 163
1071 GZ Amsterdam
Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers

High Tea

High TeaBij Brasserie De Joffers kunt u genieten van een geheel verzorgde Afternoon- of High Tea, in een eenvoudige of uitgebreide variant. U moet hiervoor wel van te voren reserveren.

De Tea arrangementen zijn aangekleed met muffins, scones, sandwiches en gebakjes. Bij de uitgebreide Tea varianten serveren wij meer zoetig- en hartigheden, of andersoortige traktaties naar uw keuze. Maar u kunt alleen kiezen uit de beste producten die Amsterdam te bieden heeft!

Gebak van Kuyt

Ons gebak komt van de prijswinnende Patisserie Kuyt ‘Voor de échte liefhebber van alle goede dingen des levens’. Deze levert o.a. de chocolade-, citroen- en cheesecake. 

Macarons van patisserie Tout

Patisserie Tout staat al jaren lang bekend om zijn macarons. Elke week hebben wij wisselende smaken, geniet met een koffietje bij ons van deze versnapering. 

Italiaanse koffie van Illy

Illy kopjeMen herkent het Illy-aroma aan haar typerende zachtheid en rijke body. Maar in onze keuze voor Illy speelde naast smaak ook het productieproces van Illycaffè een rol. Illy garandeert haar plaatselijke producenten van koffiebonen een goede minimumprijs – ook in economisch slechtere tijden – en toont zich hiermee een sociale koffieproducent.

Thee van Betjamon & Barton en Dammann

Voor de echte theeliefhebber hebben wij de meest bijzondere theesoorten en melanges uit Parijs geselecteerd.