Willemsparkweg 163
1071 GZ Amsterdam
Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers Brasserie de Joffers

Diner

Tegenwoordig heeft de joffers een seizoens gebonden avondkaart met daarnaast een aantal wisselende specialiteiten. Voor diner kunt u bij ons reserveren door te bellen naar 020-6730360.

Specialiteiten

Wij hebben elke week een wisselend 3 gangen menu, wisselende hamburger en een wisselende dagspecial

 

Mini burgers

Twee bio mini hamburgers van de grill, één met mozzarella en pesto en de ander met aubergine, truffel mayonaise en een kwartel ei, geserveerd met franse friet

Stoofschotel

Stoofschotel van rundvlees geserveerd met een stamppot of Franse frites

Ravioli

Aardappel-truffel ravioli met een romige paddenstoelen saus, Parmezaanse kaas en truffelolie

Wijnkaart

Onze wijnkaart bevat enkele exclusieve Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen. Ook komt er regelmatig bijzondere wijn binnen die niet op de kaart staat, vraag hier gerust naar bij het personeel.  

Chateau Matheron

Provence, Frankrijk

Wijnen van Chateau Matheron komen uit het hart van de Provence. De familie maakt deze wijn met veel liefde en kennis van het land. Deze wijn smaakt verfrissend, doch veel smaken en met een droge afdronk. De rosé is heerlijk in de zomer op het terras, ook past het goed bij vis en kreeft gerechten. De rode en witte wijn passen heerlijk bij borrel en diner.

Poulliy Fuissé

Domaine Forest, Bourgogne, Frankrijk

Volle, romige maar verfijnde chardonnay uit de zuidelijke Bourgogne; houtgerijpt maar met finesse. Kip, zacht kalfsvlees en gebakken vis gaan er perfect bij.

Ribera del Duero Condado de Haza

Alejandro FernandezRibera del Duero Condado de Haza 2006

Van de hand van één van Spanjes meest gerenommeerde wijnmakers komt deze geweldige Ribera del Duero, van 100% tempranillo. Stevig, vol fruit en door zijn rijping op Amerikaans eikenhout verleidelijk, bijna romig.